Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
NVO 4 Life u sklopu kampanje „Mjesec borbe protiv droge“, 11.06 2014. godine, u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, realizovala kreativno-edukativnu radionicu, u Centru za djecu i mlade “Ljubović”

Jedna od planiranih aktivnosti, u sklopu kampanje, je radionica za štićenike/ce Centra za djecu i mlade „Ljubović“. Tim povodom stručni tim NVO 4Life-a održao je predavanje radioničarskog tipa. Predavanje je osmišljeno tako da štićenici/ce aktivno učestvuju i svojim učešćem daju doprinos samoj aktivnosti. Ovo nije prvi put da NVO 4 Life realizuje ovakve aktivnosti u centru za djecu i mlade „Ljubović“. Ova vrsta aktivnosti spada u domen selektivne i indikativne prevencije, odnosno dio je programa NVO 4 Life namijenjen djeci iz rizičnih grupa.

Drugi dio aktivnosti bio je usmjeren na pisanje poruka i crtanje grafita na poligonu za sport, u okviru Ustanove. Grafiti predstavljaju poruke štićenika/ca djeci i mladima koji mogu biti u situaciji da dođu u ovu Ustanovu.

Stručni tim NVO 4 Life je zadnjih godina upućivao predloge nadležnima za izradu programa selektivne i indikativne prevencije, koji bi se u kontinuitetu sprovodili sa djecom iz rizičnih grupa, čime bi se doprinijelo jačanju protektivnih faktora za ulazak u problem zavisnosti.

11.06.2014
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit