Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Izgradnja paviljona za zavisnice se odvija predviđenom dinamikom i biće završen sledeće godine

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović obišao je danas gradilište sa saradnicima, partnerima, predstavnicima Ministarstva rada i socijalnog staranja i Kancelarije za tehničku pomoć pri delegaciji Evropske unije, i tokom posjete je ocijenjeno da se radovi odvijaju planiranom dinamikom.

Izgradnju centra za rehabilitaciju zavisnica finansira Evropska unija, a kofinansijeri projekta su Glavni grad i Vlada Crne Gore u okviru projekta „Rehabilitacija i resocijalizacija korisnika psihoaktivnih supstanci u Crnoj Gori“ u kojem su partneri Glavnog grada opštine Nikšić i Tivat, Zajednica opština Crne Gore i NVO „4 LIFE“.

Budući da ustanova na Kakarickoj gori pruža usluge zavisnicima i njihovim porodicama sa čitave teritorije Crne Gore, pridruženi saradnici u projektu su i kancelarije za prevenciju narkomanije Cetinja, Tivta, Kotora, Nikšića i Podgorice. Izgradnjom ženskog paviljona biće zadovoljene postojeće potrebe zavisničke populacije u Crnoj Gori, a projektom je predviđena izrada savremenog programa rada, kao i biznis plana kojim bi se obezbjedila finansijska samoodrživost ove javne ustanove čiji je osnivač Glavni grad. 

Izgradnja ženskog paviljona počela je 7. novembra ove godine, a ugovor vrijedan oko 550.000 eura potpisan je sa izvođačem radova nakon sprovedene tenderske procedure u skladu sa standardima Evropske unije.

Mediji: Portal Analitika; CDM; Portal RTCG;


16.12.2014
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit