Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Šesnaest nevladinih organizacija danas uputilo Zahtjev Ministarstvu zdravlja Crne Gore

Predstavnici 16 nevladinih organizacija danas su uputili zahtjev Ministarstvu zdravlja da najhitnije započne dijalog sa roditeljima koji protestuju ispred bjelopoljske bolnice, kako bi se spriječilo dalje ugrožavanje njihovog zdravlja.

Članovi NVO Krug života, Građanske alijanske, Udruženja Roditelja, MANS-a, CAZAS-a, Foruma MNE, ADP ZID, 4 LIFE, Udruženje starih zanata i vještina “Nit”, CEDEM-a, Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore, Centra za obuku i obrazovanje COO CG, Banke hrane, GBO, Alfa Centra i BRAIN-a pozvali su danas taj resor da u što kraćem roku dostavi analizu mikrobioloških briseva od 2007. do 2014. godine iz bolnica u Nikšiću, Koru, Cetinju, Baru, Beranama, Bijelom Polju i Kliničkog centra Crne Gore.
Predsjednik NVO “Krug života” Dejan Cvijanović rekao je da traže da se objelodane imena direktora medicinskih ustanova, koji su prema ranijim tvrdnjama predstavnika MZ Mensuda Grbovića i Sanje Simović, slali lažne  izvještaje o stanju u ustanovama.
NVO zahtjevaju od Tužilaštva da zbog osjetljivosti slučaja i tragičnog epiloga što brže i efikasnije sprovedu istržane radnje, a od Ljekarske komore da procesuiraju slučajeve u kojima je utvrđena ili postoji osnovana sumnja u stručan i savjestan rad ljekara, kao i da javnost obavijeste o preduzetim aktivnostima u cilju zaštite ljekarske profesije.
Od ljekara Zvonka Puletića, Hake Tahirović, ali i bivšeg direktora bolnice Tomislava Jeremića traže da u skladu sa moralnim normama ponovo razmotre dobrovoljno i privremeno izuzeće sa radnog mjesta dok se njihova nevinost ili krivica utvrdi u pokrenutom postupku.
 Mediji: Vijesti
 

18.03.2015
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit