Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Održana press konferencija povodom završetka projekta i najave otvaranja Centra za rehabiitaciju i (re)socijalizaciju zavisnica od droga

Danas je u Podgorici održana press konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati dvogodišnjeg projekta „Rehabilitacija i resocijalizacije zavisnika u Crnoj Gori“, koji je finansirala Evropska komisija uz kofinansiranje crnogorske Vlade i Glavnog grada. Press konferenciju su održali menadžer projekta Vladimir Rajčić, predstavnik izvođača radova Joko Blagojević, predstavnik partnerske NVO „4 Life“ Saša Mijović i predstavnica Glavnog Grada Podgorice, Teodora Kusovac.

Na konferenciji je ocijenjeno da je projekat uspješno realizovan i otvaranje ženskog paviljona je najavljeno za 17. decembar.

Glavna aktivnost projekta bila je upravo izgradnja objekta ženskog paviljona, za čiju realizaciju su budžetom bila namijenjena sredstva u iznosu 482 hiljade eura, a objekat je izgrađen za 471 hiljadu eura. Kapacitet objekta je za 16 klijentkinja.

Rezultati projekta ne ogledaju se samo u izgradnji ženskog paviljona, već i u mnogim drugim autputima koje, među kojima su jačanje administrativnih kapaciteta lokalne samouprave u dijelu vođenja evropskih projekata, kao i jačanje saradnje između lokalne samoupravu i nevladinih organizacija.

Takođe, kao jedan od partnera u projektu, NVO “4 life”, je kao dio projektnih aktivnosti izradila dvije studije, jednu na početku realizacije projekta i drugu na kraju, kojim je predstavljeno stanje u oblasti problema bolesti zavisnosti u Crnoj Gori.

Na konferenciji je istaknut značaj pomoći koju je u realizaciji projekta pružila Kancelarija za tehničku podršku sprovođenja IPA projekata na čijem se čelu nalazi gospodin Fabio Drago.

Mediji: CDM; Portal Analitika; Portal RTCG; Vijesti;

10.12.2015
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit