Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Otvoren Centar za rehabilitaciju i resocijalizaciju žena zavisnica od droga

Danas je na Kakarickoj gori otvoren Centar za rehabilitaciju i resocijalizaciju žena zavisnica od droga. Centar je uz prisustvo partnera na projektu, predstavnika Delegacije EU u Crnoj Gori, Predsjednika Crne Gore, Filipa Vujanovića i brojnih zvanica, zvanično otvorio gradonačelnik Slavoljub Stijepović.

Izgradnja ženskog paviljona realizovana je kao dio projekta “Rehabilitacija i resocijalizacija zavisnika od psihoaktivnih supstanci u Crnoj Gori”, koji je finansijski podržala Evropska unija u saradnji sa Vladom Crne Gore i Glavnim gradom.

Nosilac projekta je bila Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju  i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci – Podgorica, a partneri su na projektu su bili Glavni grad, Opština Nikšić, Opština Tivat, Zajednica opština CG i  NVO „4 LIFE“.

Ukupna vrijednost projekta je 620.000 eura, od čega Delegacija Evropske Unije u Crnoj Gori, Instrument za pretpristupnu pomoć (IPA 2011), Komponenta 1, Podrška reformi lokalne samouprave, “Grant program za međuopštinski razvoj”, finansira 62 odsto. Objekat je izgrađen po najmodernijim standardima ove oblasti, a predviđeno je da prima do 16 žena.

Mediji: Vijesti; ME4EUEU4ME;

 

 

17.12.2015
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit