Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Predstavljen Izveštaj o radu Savjetovališta za zavisnike/ce od droga i članove njihovih porodica u Bijelom Polju za januar 2016. godine

Izveštaj o radu Savjetovališta za zavisnike/ce od droga i članove njihovih porodica u Bijelom Polju za januar 2016. godin

U Savjetovalište se javilo ukupno pet zavisnika, od kojih su 4 muškarca i 1 žena sa kojima je započet tretman rehabilitacije i resocijalizacije.

-          Javili su  se i tražili pomoć četiri člana porodica zavisnika, od kojih su sa tri člana koji su došli u Savjetovalište obavljeni savjetodavni razgovori i pružena psihosocijalna podrška i edukacija.

-     Održano 5 sastanaka sa novinarima Vijesti radi dogovaranja medijske saradnje i podrške projektu Savjetovališta za zavisnike/ce od droga i članove njihovih porodica.

-     Obavljen je razgovor sa majkom jednog zavisnika u cilju animiranja drugih porodica.

Održan sastanak sa predstavnicima Kancelarije za prevenciju narkomanije u Bijelom Polju radi dogovaranja narednih koraka u daljem radu savjetovališta.


U cilju upoznavanja predstavnika lokalnih institucja sa početkom rada  savjetovalista za zavisnike/ce od    droga i članove njihovih porodica u Bijelom Polju, organizovan je okrugli sto. Sastanku su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, Kancelarije za prevenciju narkomanije, psiholozi, pedagozi, predstavnici policije, suda i tužilaštva na kome je dogovorena i uspostavljena saradnja.

Obavljen razgovor sa psihijatricom u Domu zdravlja Bijelo Polje, uspostavljena i započeta saradnja.


Obavljen razgovor sa psihologom u JZU Dom zdravlja „ Dr Niko Labović“ u Beranama i  dogovorena saradnja.


Obavljen razgovor sa savjetnicom gradonačelnice Kolašina koja je nas je upoznala sa kontakt osobom koja se bavi problematikom zavisnosti od droga.

Realizovana četiri gostovanja na TV radi promocije projekta u upoznavanja građana sa početkom rada savjetovaličta i animiranja u cilju traženja pomoći i objavljeno 10 članaka u štampanim i elektronskim medijima (portalima) u istom cilju.


Dizajniran informativni flajer i izrađeno i distribuirano 1000 komada, sudu, policiji, tužilaštvu, domu zdravlja Bijelo Polje i pedagozima škola.

 

Stručni tim NVO ,,4 Life“

Saša Mijović

Danijela Radović

Amela Kolić 

03.02.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit