Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Predstavnici Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi boravili u radnoj posjeti Bosni i Hercegovini

Predstavnici Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi, direktor mreže Milutin Milošević, i članovi Upravnog odbora, Denis Dedajić i Saša Mijović (DPNSEE) su od 03. 10. do 06. 10. boravili u radnoj posjeti Bosni i Hercegovini. Ovo je četvrta u nizu od planiranih šest u drzavama jugoistocne Evrope. Osim Bosne i Hercegovine, realizovane su posjete Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji nakon cega slijede posjete Albaniji i Makedoniji. Cilj posjeta je uspostavljanje kontakata sa relevantnim subjektima, organizacijama i institucijama u ovim zemljama, sagledavanje situacije u svakoj drzavi pojedinacno, što će biti polazna osnova za pravce djelovanja na polju borbe protiv droga u jugoistocnoj Evropi u budućem periodu.

Tokom posjete odrzani su sastanci sa upravom i strucnom sluzbom zatvora Tunjice u Banjaluci, takođe i u zatvoru u Zenici, članovima Komisije za droge Republike Srpske, stručnim timom metadonskog centra psihijatrijske klinike u Banjaluci, stručnom službom Klinike za bolesti zavisnosti u Sarajevu, predsjednikom UG Proi, predstavnicima terapijske zajednice Smoluca, stručnim timom Psihijatrijske klinike u Tuzli, Ognjenom Zekićem, šefom odjeljenja za borbu protiv droga Ministarstva bezbjednosti u Vladi Bosne i Hercegovine i Zavoda za bolesti ovisnosti Zeničko Dobojskog kantona.

Poslednjeg dana posjete Bosni i Hercegovini, predstavnici Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi učestvovali su na sastanku CCM (Državno koordinirajuće tijelo za sprovodjenje projekata GFATM) i upoznali se sa radom Asocijacije Margina.

Mrežu za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi sačinjava 17 organizacija iz zemalja jugoistočne Evrope, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Albanije, Grčke i Rumunije. U narednom periodu je planirano da se Mreži priključe i organizacije iz Hrvatske, Bugarske i Turske. 

10.10.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit