Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Politikom mogu da se bave svi, pa i NVO

 

Čovjek je političko biće i niko mu ne smije ograničavati pravo da se bavi politikom. To bi bilo uskraćivanje osnovnih sloboda - slobode govora. Bavio sam se i baviću se politikom. Moj izbor je na koji način ću to da radim - djelovanjem kroz političku partiju, kao član NVO, nezavisni intelektualac ili kao običan građanin.To je moje pravo i osnov demokratije. NVO mogu i treba da se bave politikom, poručio je direktor NVO "4Life" Saša Mijović na konferenciji "Reprezentativna i participativna demokratija u Crnoj Gori", koju je, u saradnji sa fondacijom Friedrich Ebert (FES), organizovao Centar za građansko obrazovanje (CGO).

Cilj konferencije je da, kako je kazala izvršna direktorka CGO Daliborka Uljarević, podstakne direktan dijalog između dvije vrlo uticajne strukture – predstavnika političkih partija i nevladinih organizacija kako bi se osvrnuli na neka od pitanja, "koja dosta dugo boje crnogorski javni diskurs, a ostaju nedovojno razrađena, samim tim i sklona manipulacijama".

Konferenciji je prisustvovalo više od 50 predstavnika nevladinih organizacija, političkih partija, institucija i zainteresovanih građana.


29.10.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit