Internacionalna priznanja
 
Video galerija
 
 
Mreže
 
United Nations Office on Drugs and Crime
 
Ako vam treba posao kliknite ovdje:
 
 
Aktuelnosti
Održan sastanak upravnog odbora Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi

 Direktor NVO "4Life" Saša Mijović je prisustvovao sastanku upravnog odbora Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi koji je održan 20. i 21. marta u Beogradu. 

U ponedeljak 20. marta usvojen je zapisnik sa generalne skupštine na sastanku odbora koji je održan 28. novembra. Pored toga, od strane skupštine je usvojen i kodeks ponašanja i operativni plan za 2017. godinu. Donijete su konkretne odluke o aktivnostima koje slijede i strategija za prikupljanje sredstava.

U utorak 21. marta uslijedio je nastavak rada na strategiji rada Mreže za politike prema drogama u jugoistočnoj Evropi koji je započet 2016. godine. Održana je diskusija o ulozi, sastavu i mogućim aktivnostima jednog ili dva eksperta iz komisije planirane Akcionim planom. 

22.03.2017
PRIJATELJI NVO 4 LIFE
Montenegro Stars Hotel Group Crnogorsko narodno pozorište | Montenegrin National TheatreGradsko Pozorište Podgorica m:telFotokopirnica GemelliMontcartonMetropolisMontepanoSavjet Muslimana Crne GoreAna Kašćelan
 
MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me
 
Podrška međunarodnim kampanjama
NVO 4 Life | 2013 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit