eng | mne

Video galerija

Mreže

United Nations Office on Drugs and Crime

Ako vam treba posao kliknite ovdje:

Saopštenja
Zavisnike je lakše izliječiti od heroina nego od sintetičkih droga

Naša država doživjela je poraz u borbi protiv narkotika i droge ima već među đacima osnovnih škola. Tvrdnje da je marihuana "laka" droga nijesu tačne. Ona je možda i opasnija droga od heroina upravo zbog toga što ostavlja utisak da nije opasna. Vjerovali ili ne, ali najlakše je izliječiti zavisnike od heroina, jer moždane ćelije ostaju očuvanije nego prilikom upotrebe sintetičkih droga, pa i marihuane, koja vas vremenom zaglupljuje, dovodi do anksioznosti, depresije i psihoze.

To je, pored ostalog, poručio direktor NVO "4Life" Saša Mijović na konferenciji "Teen Talk 2016", koja je juče održana u podgoričkom bioskopu Cineplexx.

Mijović je bio jedan od predavača na panelu 4 konferencije u Cineplexxu, čija je tema bila Alkoholizam, narkomanija i zavisnost od kocke kod mladih.

02.12.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE

MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me