eng | mne

Video galerija

Mreže

United Nations Office on Drugs and Crime

Ako vam treba posao kliknite ovdje:

Saopštenja
Mijović na radnom doručku sa tužilaštvom

Direktor NVO "4Life" Saša Mijović prisustvovao je danas radnom doručku koji je za predstavnike nevladinog sektora u Crnoj Gori organizovalo Vrhovno državno tužilaštvo.

Jedna od tema dvosatnog susreta predstavnika NVO sa vrhovnim državnim tužiocem Ivicom Stankovićem, glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem i njihovim saradnicima, bio je i slučaj Braslava Borozana. Borozan je prije godinu podnio prijavu protiv nekoliko službenika podgoričkog Centra bezbjednosti zbog zlostavljanja.

Odgovarajući na pitanje Mijovića u vezi sa tim slučajem, predsjednica podgoričkog Osnovnog tužilaštva Ljiljana Klikovac kazala je da će istražiti ko je pretukao Borozana.

07.12.2016
PRIJATELJI NVO 4 LIFE

MEDIJSKI PRIJATELJI
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servisAnalitika - Informativni PortalCafe Del Montenegro portal Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijetaDnevne novine DanAktuelno.me